top of page
Cook-Heat-v1-1536x773.png

HAARDEN de la MEILLEURE  |  all-in-one BBQ & HEATING 

NIEUW | nu te ontdekken in onze showroom

KOOK, EET EN

ONTSPAN BUITEN.

ELK SEIZOEN.

Dit is een hoogwaardige BBQ en verwarming in één die is gemaakt voor diegenen die niets liever willen dan de barbecue aansteken voor een spontaan bezoek of gewoon zin hebben om te genieten van de tuin.

Het formaat van het rooster is ideaal voor het bereiden van allerhande voor 6 à 8 personen.

Het stijlvol ontwerp past bij elke tuin of terras. Al is het maar om een kopje koffie te drinken op een zonnige, koelere zomerdag bij de gezellige tuinhaard.

chauffage-barbecue-h500.jpeg
wok-barbecue.jpeg

ZES

KOOKMETHODES

GRILLEN

Grill je steak, vis en zeevruchten in een oogwenk

ROKEN

Geef met indirecte warmte een overheerlijke rooksmaak aan je ingrediënten

BAKKEN

Bak je brood of koekjes in een constante warmte

WOKKEN

Roerbak een verrukkelijke wok met indirecte warmte

ROOSTEREN

Pas eenvoudig de hoogte van je grillplaat aan

PIZZA

Plaats een pizzasteen op de grill en sluit het deksel

VUURSCHALEN 

OP SOKKEL

Deze design buitenverwarming is echt de perfecte mix tussen een barbecue en een terrasverwarmer. Hierdoor kunt u enerzijds eten klaarmaken voor uw gasten of uw gezin en vervolgens door simpelweg een paar houtblokken toe te voegen tot het einde van de nacht van uw terras genieten zonder u zorgen te hoeven te maken over de buitentemperatuur. We deden de test met onze buitenkachel en op een nacht van 7 graden konden we in een T-shirt op enkele meters van het vuur blijven zonder koud te hebben.

Bovendien zorgt de afdichting van de kachel en zijn straling ervoor dat de maximale warmte via het glas naar u wordt teruggeleid, in tegenstelling tot een vuurpot of een mexicaanse open haard, waar een groot deel van de warme verdampt zonder dat u er profijt van heeft.

Tenslotte is het echte plezier van deze barbecuehaard de aanblik van de vlammen. Ze zullen je betoveren terwijl ze je terras verlichten met een mooi licht.

barbecue-poele-garden-party-chesneys-2.j
bottom of page