top of page

De reflectie van uw persoonlijkheid
en stijl in unieke haardconcepten

Onze stijladviseurs gidsen u door de vele mogelijkheden en maken een ontwerp zodat uw haard het karakter krijgt dat u wenst. Houdt u van een landelijke stijl of verkiest u een strak design? Wij beantwoorden uw stijleisen met een topdesign! Bovendien zorgen onze vakkundige technici voor een  afwerking volgens de regels van de kunst. 

tn_delameilleure toonzaal februari 2023 (61).jpg

Van de eerste vonk
tot jouw persoonlijke
vuurbeleving

tn_delameilleure toonzaal februari 2023 (28).jpg

Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring in het realiseren van architecturale haardconcepten. Daarvoor werken wij enkel met topmerken die de gezelligheid en het comfort leveren waar u op rekent. In onze showroom bespreken wij samen met u de verschillende stijlen en materialen die mogelijk zijn. Bovendien verliezen wij hierbij de belangrijke technische aspecten niet uit het oog. Daarna gaan onze binnenhuisarchitecten aan de slag en maken zij voor u een 3D - studie.

Haarden de la Meilleure streeft ernaar vernieuwende concepten te creëren met ultieme haardbelevingen. U zal zeker aangenaam verrast zijn door onze creativiteit, coördinatie en persoonlijke aanpak. Wij maken graag tijd voor u in onze showroom, bij voorkeur na afspraak met één van onze binnenhuisadviseurs.

Maatwerk
is ons merk

Haarden de la Meilleure is een ervaren familiebedrijf gespecialiseerd in het zorgeloos bouwen, vakkundig installeren en minutieus onderhoud van alle soorten haarden en kachels.

We zijn dé partner voor zij die zoeken naar kwaliteit en een aantrekkelijk design aangepast aan éénieders smaak in symbiose met het gewenste interieur.

Onze ongeëvenaarde drang naar innovatie en technische kennis is de ultieme toegevoegde waarde voor de meest veeleisenden onder onze klanten. Aan de tekentafel en in ons eigen atelier, this is where the magic happens.

Jouw gids 
naar pure
gezelligheid

Alle materialen en stijlen zijn mogelijk. Daarom vertrekken we vanuit jouw wens en begeleiden we je naar het vuur dat bij jou past!

Heb je al een plan? Schitterend, dan werken we het tot in de puntjes voor je uit.

 

Heb je al een idee maar nog geen plan? Geen probleem, wij vertalen jouw idee naar een tastbaar ontwerp.

 

Heb je nog geen idee? Dan gidsen wij je graag door onze toonzaal op zoek naar de vuurbeleving die aansluit bij jouw behoeften, want wij zijn er voor jou!

bottom of page