top of page

HOUTKACHELS

Elk van onze houtkachels verspreiden een aangename, gezellige, doeltreffende en milieuvriendelijke warmte. Ze zijn ontworpen om een maximum aan rendement en plezier te bezorgen.

 

Haarden de la Meilleure biedt  houtkachels aan in vele formaten en afmetingen, meer of minder omvangrijk in functie van hun verwarmingsvermogen.

 

Hun gemeenschappelijke noemer is een uniek design en een kwaliteit die alle testen doorstaat. Ze zijn een mooi antwoord op de huidige hoge energieprijzen.

de la MEILLEURE

& KACHELS

n_company_225_logo_stuv.jpg
fero_logo.png
Unifire-logo.png
  • Haarden de la Meilleure biedt waarschijnlijk het ruimste assortiment waar iedereen zijn/haar ding vindt: gaskachels of houtkachels, inbouw of muurmontage, groot of klein, modern of klassiek.

  • Onze technisch en eshetisch advies is gefundeerd op jaren van expertise in installatie en onderhoud.

  • 360° service: oude kachel afbreken, nieuw toestel installeren, leidingen aanpassen, enz...

  • Al het materiaal voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. En dan hebben we het niet alleen over de kachels zelf, maar ook over de rookgasafvoer, vloerplaten en andere hulpstukken.  

  • Ongeëvenaarde service-na-verkoop. Onderhoud volgens de regels van de kunst zijn uw garantie op absolutie veilgheid en duurzaamheid.

logo-dovre.png
miysis_3d_stuv_6_stove_landscape_lrweb.j

DE STÛV 6-H HOUTKACHEL

NIEUW
n_company_225_logo_stuv.jpg

Betaalbaar, een gemakkelijke installatie, nieuwe opties. De Stûv 6-H houtkachel is toegankelijk voor iedereen: ontworpen voor kleinere ruimtes die minder vermogen verwachten en energiezuinige huizen.

 

Deze houtkachel is klein van formaat, laag in zowel vermogen als prijs.  Een geweldig comfort met respect voor het milieu.

AUSTROFLAMM

Met dit gamma stijlvolle houtkachels biedt Haarden de la Meilleure tegelijk kwaliteit en design aan.

 

De juiste haard voor de juiste persoon: draaideur, front, hoek of panorama, smal en hoog of breed en laag, ..

Lichtkleurige binnenstenen zorgen voor een uitstekende verbranding. Ze reflecteren onmiddellijk de warmte zodat de verbrandingskamer in een recordsnelheid de juiste temperatuur bereikt. Doordat de warmte snel wordt geabsorbeerd blijft de branderkamer op temperatuur. Op deze manier functioneert het toestel efficiënter. Hittebestendig tot 1200°C.

ADURO

Voor het Deense Aduro staat het creëren van moderne en milieuvriendelijke houtkachels, met een Scandinavische uitstraling, centraal.

 

De houtkachels hebben eenvoudige, strakke lijnen, verborgen scharnieren en onzichtbare lasnaden. De handvaten worden discreet verborgen zodat ze de beleving van het vlammenspel niet verstoren. De regeling van de beluchting binnenin werd zodanig ontworpen dat er geen roet op de ruiten terecht kan komen zodat het zicht op het vlammenspel niet belemmerd kan worden.

 

De Aduro houtkachels werken volgens het principe van convectie, de warmte wordt door middel van luchtcirculatie verdeeld. Dit zorgt voor een gelijkmatige, comfortabele temperatuur in de kamer en maakt het ook mogelijk om de kachel dichter bij brandbare materialen te zetten.

Laat je inspireren door de diverse Aduro modellen in onze toonzaal te Maldegem of vraag een vrijblijvende offerte.

CHARNWOOD

Een investering in een Charnwood is meer dan een korte termijnrelatie.

 

Charnwood hecht veel belang aan duurzaamheid  en gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas.  Deze materialen hebben uitstekende warmte-isolatie eigenschappen en zijn bijzonder sterk.

 

De eenvoud van deze kachels garandeert ook een makkelijk onderhoud. Daarnaast zijn alle kachels gebouwd volgens de EN 13240-2001 norm, om de allerbeste efficientie, veiligheid en constructie te garanderen.

ROCAL

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning. 

De ROCAL kachels komen uit het stijlvolle Barcelona en dat is er aan te zien: unieke stukken, kunstwerken op zich voor de liefhebber van zowel klassiek als modern.

Ze zijn uiterst sfeervol en geven een aangename warmte.

 

SAEY

Een kachel of inzethaard van SAEY, die zit je als gegoten. Want zowel bij aanmaak, tijdens het branden als bij onderhoud heeft SAEY alleen maar jouw gemak voor ogen. Zodat je onbezorgd kunt ontspannen bij het zicht op speelse vlammen.

SAEY, DAAR DOE JE JE HELE LEVEN MEE

SAEY-toestellen hebben bovendien een buitengewoon efficiënte verbranding. Die betere verbranding bekomen we door alleen de meest innoverende technieken en materialen te gebruiken. Jaar na jaar verbeteren we het verbrandingsproces van onze kachels en haarden. Zo haal je de beste prestaties uit de minste hoeveelheid brandstof. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

KWALITEIT IN PRAKTIJK

Wist je trouwens dat alle SAEY-toestellen CE-gekeurd zijn? Dat betekent dat ze voldoen aan alle Europese normen inzake veiligheid, volksgezondheid en consumentenbescherming. Kwaliteit in de praktijk, bij jou thuis.

DOVRE

Als u op zoek bent naar een oerdegelijke kachel dan bent u bij Haarden de la Meilleure aan het juiste adres.

 

Deze kachels vinden hun oorsprong in het hoge Noorden.

Dovre is een bergplateau ten Noorden van Oslo waar een uiterst guur klimaat heerst. Dovre kachels zijn dan ook het symbool van kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid.

 

DOVRE heeft de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd en is toonaangevend in warmtetechnologie voor kachels. Sfeer en warmte gegarandeerd!

 

Bezoek de toonzaal van Haarden de la Meilleure en maak uw keuze uit een groot gamma direct beschikbare DOVRE kachels.

HAARDEN de la MEILLEURE  I Zoveel kachels, zoveel warmte, zoveel sfeer...

bottom of page